Ensin kiitokset kommenteista, joita olemme saaneet tänne blogiin. Mukavaa, että täällä on vielä kävijöitä, vaikka blogi päivittyy harvakseltaan!

Liitu tosiaan sai viettää maaliskuussa yli kaksi viikkoa Speedyn ja Mikan luona. Hyvin oli lomailu mennyt, ja Liitu oli ollut hieno tyttö - mitä nyt aamutossut olivat itsekseen päivien aikana matkustelleet huoneesta toiseen yms. pientä. Pitkästä aikaa mekin saimme Speedyn lomailemaan meille! Kolmeksi päiväksi vain, mutta kuitenkin!

Yhteisen viikonlopun kunniaksi hukkaiset saivat pienet luut, ja niitähän tietysti taas jyystettiin antaumuksella, kuten asiaan kuuluu:

Lauantai aamuna, hyvin nukutun yön ja reippaan aamulenkin jälkeen jaksettiin sitten vähän riiviöidä ja räyhätä ikkunassa.

Mamma vain oli taas ankeus yksilö, ja puolen tunnin vöyhkäämisen jälkeen ilmoitti että RIITTÄÄ! Kumma homma, kun ei saa vahtia ikkunassa kaikkia ohikulkijoita... Ja vaikkei kukaan kulkisikaan, niin onhan se kiva vähän mekkaloida.

Päivällä touhusin ulkosalla pihahommissa, ja kun illalla tulin sisälle, oli meininki tämä:

Sohva tietysti oli itselleni vapaana, joten mikäpä siinä sitten... No, sänky kyllä vapautui käyttööni yöksi sitten kuitenkin - valtavilla koirankarvatupoilla kuorrutettuna. Liitu vaihtaa kesäkarvaa, ja koko asunto on täynnä valkoisia karvatöpsyköitä. Tätä on jatkunut jo niin monta viikkoa, että pikkuhiljaa alan olla sitä mieltä, että tuo nykyinen vaatetus saisi kelvata jo neidille.

Sunnuntaina aamulenkkien ja -kahvin jälkeen ihmettelin, mihin papparainen on hävinnyt. Oletin olohuoneessa olevan kaksi koiraa, mutta Liituhan sieltä vain löytyi. Olin unohtanut, että Speedy osaa avata ovet.

Niinpä se oli pappara päättänyt asettautua taas kerran ahtaimpaan mahdolliseen rakoon, eli tuulikaappiin. Työsaapikkaista näköjään sai kivan tyynyn.

Hukkaiset olivat kyllä taas niin ihanat yhdessä, ja käyttäytyivät todella hyvin! Noin tuntia ennen  Mikan tuloa molemmat koirat kuitenkin muuttuivat - ihan hirveä kohellus, mekkalointi ja hilluminen! Siis molemmat koirat olivat ihan dogs from hell! Speedy juoksi olohuoneen ikkunan ja eteisen oven väliä haukahdellen ja "ulisten", Liitu perässä. Lopulta oli pakko sulkea makuuhuoneen ovi, kun rundiin lisättiin sänkyyn ja sängyltä alas hyppiminen. Mistä ne aavistivat, että on viimeiset hetket käsillä ennen kuin Speedy lähtee taas kotiin.

Liitu on taas ihan apaattinen tyttö, kun rakas kaveri lähti pois. =( Hienosti hän kuitenkin kuvassa yrittää esittää reipasta.

Onneksi hukkaiset tapaavat toisensa taas 1,5 viikon päästä. Silloin on Liitun vuoro olla hoidettavana Speedyllä, kun itse työmatkailen.