Juhannuksen alla kotona alkoi kylpyhuoneremontti. Liitu ja Speedy pääsivät tutustumaan mamin ja papin työpäiviin.
747226.jpg
Miten toi mami voi joka päivä tulla tänne pieneen kojuun näppäämään tota jotain konetta? Ja mitä noi kaikki ihmiset tuolla lasin takana huutaa että "sun huoneessa on susi"? Tylsä paikka!

Kolme tuntia myöhemmin...
747229.jpg
Aah, pääsin sentään lenkille! Kaikki mamin työkaverit meni johonkin syömään ja katsoivat mamia vähän vinoon kun se ulkoilutti koiraa. Yksi sen työkavereista sentään tunnisti, että "tuo on joku malamuutti". Kaikki muut väittävät sudeksi. Hohhoijaa! Tylsää...

Viikon päästä saatiinkin hoitotäti!! Reipas nuori nainen Dani viihdytti Liitua kolme viikkoa, koko remontin keston ajan.

Kylppäriremontti ei stressannut vain ihmisiä. Molemmat koirat olivat vuoronperään kuin sähköjäniksiä tai sitten ihan fleguja. Jossain vaiheessa Liitu lopetti syömästä ja oli ihan ankea.

No, remonttikin loppuu aikanaan ja tämän viikon alusta päästiin vihdoin normaaliin päiväjärjestykseen. Koiratkin saavat olla keskenään kotona. Liitu selvästi protestoi sitä, ettei olekaan ihmisseuraa päivisin! Maanantaina oli syöty aamutossut, tiistaina Speedyn sänky. Lenkillä vaikutti siltä, että koira on vetänyt yliannostuksen huumeita.

Speedy ei ole yhtään sen helpompi tapaus. Lähinnä raasu päivystää ovella ja kiljuu isännän perään. Ilmankos naapurit ovat yksi toisensa jälkeen kaikonneet johonkin "lomamatkalle" sanomatta sanaakaan...

Ensi viikolla on edessä taas vähän toisenlaista menoa, kun alkaa KESÄLOMA!!!