Tammikuussa, kun Speedy oli sairaana, teimme sopimuksen: Speedy selviää hengissä ja minä vien koko porukan Hyvinkäälle kylpylään! Speedy piti oman osansa, joten 21.2.2010 oli minun vuoroni.

Speedy oli kovasti innoissaan heti uima-altaan nähtyään. Liitu ei ollut niinkään... Jännitti kovin!

Hyvä että liivit oli saatu papalle ylle, kun se jo polskutteli altaassa. Mitään uittajia tässä odotella...

Liitu jäi seurailemaan vähän epäluuloisena altaan reunalle, että mikä täällä on se meininki. Häntä kuitenkin vähän heilui, voihan tämä tietysti ihan kivaakin olla...??!!

Ja ei kun hukkainen veteen! Kuten ilmeestä näkee, ei tämä niin kauhean hauska homma ollutkaan! Häntäkin kastui! Pois pois, äkkiä pois!

No, pois ei pääse kuin uimalla. Totisella ilmeellä mennään ihan tosissaan!

Liitu ottaa uimahommat vakavasti.

Speedy kävi välillä katsomassa, miten se ipana oikein pärjäilee.

Speedy nautti sydämensä kyllyydestä, voi ilon ja onnen päivää! Pallojakin sai noutaa vedestä! Ainoa miinuspuoli oli, ettei niitä mahtunut suuhun kerralla kolmea enempää...

Ja välillä piti aina käydä katsastamassa, että kaverilla kaikki ok.

Parin viikon kuluttua eli 7.3.2010 otimme uusintakierroksen. Liitullakin meni ensimmäinen uintikerta lopulta niin hyvin, että haluttiin nyt varmistaa ettei pääse unohtumaan tämä hauskuus. Liitu oli jo lähtökuopissa paljon reippaampi kuin ekalla kerralla.

Speedyssä oli taas pitelemistä. Pappa ei olisi millään malttanut odottaa vuoroaan - eikä altaassa uinut mäyräkoira olisi halunnut lopettaa omaansa =)

Ja kun portti vihdoin aukesi - wiuuuuh - sinne meni Speedy!

Roiskis ja läiskis! Liitu meni (melkein) itse uimaan lelun perässä!! Vähän piti näyttää rampin paikkaa, että mistäs sinne veteen oikein mentiinkään. Mutta uimaan se lähti ihan itse, WUHUU! \m/

Nyt sitä uskallettiin jo vähän vilkuilla sivuillekin - ja kuskata lelua! =)

Välillä treffattiin rampilla...

Liitu uskaltautui lelun perässä jo pois altaan reunaltakin!

Mukavan uimatuokion jälkeen Speedylle kerrottiin, että Liitu tulee muutaman päivän päästä hoitoon vähän pidemmäksi aikaa. Ilme kertoo kaiken.

Liitu siis lomailee Speedyn luona 11.3. alkaen parisen viikkoa, kun emäntä lomailee Egyptissä. Liitun lomasta sitten seuraavassa bloggauksessa!