Nyt on kaikki penturokotukset saatu. Eilen oli vuorossa viimeinen, rabies. Seuraavat sitten vuoden päästä.

Liitu on jo vaihtanut ensimmäiset hampaansa. Etuhampaat sekä ylhäällä että alhaalla ovat  vaihtuneet kauniin tasaiseen hammasrivistöön ja muutkin hampaat heiluvat jo.

Nyt opiskellaan kovasti hihnassa kulkemista. Toisinaan se sujuu jo varsin mallikkaasti, toisinaan veto on sitä luokkaa ettei lenkkeilystä tule mitään. Metrin välein pysähdys ja liikkeelle vasta sitten kun veto loppuun. Taas pysähdys, odottelua, menoksi - pysähdys, odottelua, menoksi... Lenkkien kesto ajallisesti on kasvanut huomattavasti, mutta kuljettu matka ei niinkään...

Liitu kasvaa ja tummuu silmissä jonka lisäksi se on oppinut "karkailemaan". Jos se vaan onnistuu pääsemään ilman hihnaa ulko-ovesta pihalle, se syöksyy salamana naapurin oven taakse nuuhkuttelemaan - Remu-koiran oven taakse.

Menneellä viikolla Liitu sai uuden pannan ja hihnan. Nyt on aikuisemmat kamppeet pikkuisella - vaikkei hän enää niin kovin pieni ole. Viikonloppuna katselin kuvia, joita Liitusta on otettu silloin kun hän tuli kasvattajalta meille. Voi miten pieni ja vaalea Liituskainen on joskus ollutkaan, nyt jo iso tyttö! Käytöskin on jo vähän muuttunut aikuisempaan suuntaan - no, ainakin hetkittäin. Utelias ja sosiaalinen - häntä heiluu vielä ihan kaikelle.

Odotettu pentukurssi alkaa ensi viikolla. Silloin ehkä opitaan vähän sitä rauhoittumistakin. =)