152104.jpg

Kesäloma alkoi ja hellettä piisaa! Parempi ottaa rennosti!

152106.jpg

Tässä mitään rennosti voi ottaa kun tota hameväkeä pitää vartioida... Mikä loma, pah! Onneks päästään pian mökille niin minäkin voin vähän rentoutua. Ainakin pääsen uimaan!

152111.jpg

Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt. Kas pienet ketut vekkulit on nyt käyneet pesän tekohon...

152114.jpg

Ja Liituhan tietysti halusi mennä - hihnaan päättyi karkulaisen matka ja kylläpä ottaa pattiin!

152116.jpg

Speedy-poika sai pelastusliivit ylleen ja pääsi lempipuuhaansa temuamaan "kepin" kanssa rantaveteen. Pelastusliivit on varmuuden vuoksi kun herralla on vähän huono tapa uida veneiden perässä maailman ääriin.

152118.jpg

Jiihaa! Jeah! Vrourourouvvvrroooouuu!!

152120.jpg

Mä en tommosista keppijutuista perusta, mieluummin kalastan iskän kanssa.

Kun kalastuspuuhat oli ohitse, oli aika lähteä pienelle kesälomareissulle. Lähdimme tapaamaan Nemoa Valkealaan. Ajo-ohjeet saatuamme ajelimme hiekkatietä oikeaa taloa etsien, kunnes: TUOLLA ON AIVAN LIITUN NÄKÖINEN KOIRA!!! Ei voinut erehtyä, pientä koko- ja värieroa lukuunottamatta Nemo ja Liitu olivat aivan identtisiä!!

152122.jpg

Höh, tuo kaveri näyttää ihan minulta..? Ja on kovasti kiinnostunut minusta, täytyy näyttää sille vähän kaapin paikkaa...

152127.jpg

Kauaa ei jaksanut ärhennellä. Nemo ja Liitu ovat syntyneet tismalleen samana päivänä vaan yhteneväisestä ulkonäöstään huolimatta eivät ole sisaruksia. Nemo on tundrasusi / malamuutti kun taas Liitu on malamuutti / saksanpaimenkoira. Vaan yhdennäköisyys on hätkähdyttävä, todella.

152125.jpg

Välillä haukataan vähän happea, sitten jaksetaan taas...

152130.jpg

Kumpi kuvassa? Jopa Speedy istui autossa hipihiljaa eikä ennakko-odotuksista poiketen haukkunut Nemolle ollenkaan! Lieneekö reppana jo luuli näkevänsä Liitun kahtena..!
(kuvassa on Nemo ja etualalla Liitun häntä).

152135.jpg

Mä en päässyt tervehtimään Nemoa, tylsät iskä ja äiti. En puhu teille mitään koko iltana, olkaa sitten keskenänne...

Nemo oli kyllä aivan mahtava poika! Komea ja samanlainen iloinen ja vilkas huiskuhäntä kuin Liitukin. Emännän kanssa jutellessa selvisi, että muutenkin ovat tavoiltaan hyvin paljon samanlaisia kavereita.

152147.jpg

Karkurireissujen innoittamana Liitullekin ostettiin huomioliivit. Ei kukaan ainakaan erehdy sudeksi luulemaan... kai? Liitun mielestä liivi oli maailman tylsin keksintö ja siitä piti aina välillä koettaa päästä eroon. Menestys ei mainittava...

152142.jpg

Kvääk kvääk - kvääk kvääk - mennääks kaverit tonne rantaan, siellä on joku tuommonen möykky jota voitais vähän leikittää.

152143.jpg

Mitä? Mitämitämitä? Uusia leluja? Ainakin ne pitää ihan samanlaista ääntä kun mun rakkain vinkulelu kotona. Mutta miten toi lauma aina leviää ja ne menee kaikki ihan eri suuntiin, mihin mä meen? Mitä mä teen?

152145.jpg

Kvääk-kvääk - tule tänne karvahousu, tule!

152149.jpg

Mähän uin tässä ympyrää koko ajan, mutta toi ei ole kovin reilu temppu kun te nousette ilmaan. En pysy perässä!!