Herätys tuli taas täsmällisesti klo 07:30. Sängyn kahta puolta raapi ja vinkui koira. Miehen kanssa kummituksena ylös, koirat ulos, Liitulle ruokaa, ulos, kummittelua ja sitten takaisin sänkyyn. Koiratkin asettuivat vielä hetkeksi - mutta vain hetkeksi. Käsite "pitkään nukkuminen" on ilmeisen menetettyä tässä taloudessa toistaiseksi.

Tänään oli taas punnituspäivä meillä tytöillä. Emäntä oli pudottanut 2 kg ja neiti saanut 1,5 kg lisää eli painoi nyt tasan 10 kg! Liitun kroppa onkin selvästi muuttunut: tyttö on kaventunut mutta samalla myös jykevöitynyt. Karva selässä ja naamassa on tummunut ja selkäkarva tuntuu jo melkein aikuiselta. Korvien takaa ja niskasta löytyy edelleen vaaleaa pehmoista pentukarvaa joka tuoksuukin ihan pennulta.

Tehtiin taas aamulla mukavan pituinen lenkki. Tänään haisteltiin jo vähän enemmän innokkaasti hajuja ja tutustuttiin kuusen oksiin. Niitä olisi ollut niin mukava syödä..! Speedy ulkoilee miehen kanssa ja minä teen Liitun kanssa eri lenkin. Samanaikaisesta lenkistä ei tahdo tulla mitään koska Liitu seuraa vain isompaansa ja unohtaa edes yrittää tehdä tarpeitaan tai haistella ja tutkia jotain omia juttuja.

Kun koirat sitten viimein väsähtivät ja hiljenivät, aloitti Mies: "mitä tehdään, mitä tapahtuu, jotain actionia pitäis tällekin päivälle..". Katsoin LOIVASTI vinoon, actionia??!! Eikö nuo kaksi riiviötä tuota sitä ihan riittävästi..!? Hetkittäin ihmettelen mistä nuo kolme saavat tuon kaiken energiansa.

Pikkuisen Devil -Gordonsetterin äippä soitteli ja kertoi kuulumisia. Sama meininki tuntuu olevan siinäkin taloudessa, joten ilmeisesti meidän molempien koirat on ihan normaaleja koiravauvoja. Kasvattajalta sain myös viestiä, että Liitun sisaruksista tytöt näyttää olevan riiviöitä ja ainokainen uros on rauhallisempi tapaus. Vaan eikös vanha viisauskin sano että lapsi on terve silloin kun se leikkii. Sopinee koiralapseenkin.