Tiistai-illan tuholista:

  1. Allekirjoittaneen aamutossut 2 kpl jyrsitty tuhannen silpuksi
  2. Isännän kylpytakki raadeltu, enimmäkseen läjässä kuitenkin
  3. Marimekon UUSI pyyhe niinikään raadeltu, näyttää lähinnä autonpesurätiltä
  4. Neljä kirjaa pudotettu lattialle - hampaanjälkiä
  5. Kelloradio - lattialla
  6. Pari purnukkaa kosmetiikkaa täynnä hampaanjälkiä
  7. Miljoona litraa pissaa
  8. Yhdet kakat eteisen lattialla

(ja kyse tosiaan EI ollut pitkästä yksinolosta...)

Keskiviikkopäivän tuholista:

  1. Jostain se oli vielä kaivanut eilisen tossuepisodin jälkiä ja jyrsinyt niitä
  2. Edellämainitusta syystä oksennukset makuuhuoneen matolla
  3. Oli kantanut suihkugeelipullon makuuhuoneeseen ja jyrsinyt sitä

Kohta multa loppuu mielikuvitus sen suhteen, mihin nostan ja jemmaan KAIKEN mahdollisen mitä koira voi syödä. Siis kaiken. Kaikki mikä on jossain ylhäällä vaikeasti saatavilla, on erityisen houkuttelevaa syötävää. Kaikki mikä roikkuu jossakin, on erityisen houkuttelevaa syötävää. Oli missä tahansa mitä tahansa, se anyway on erityisen houkuttelevaa syötävää. Jollain ilveellä se on onnistunut saamaan multa tänään jo kahdesti korvikset pois korvista - onneksi olen opiskellut sen kanssa tätä huomiointia ja nopeaa reagointia, joten ei menneet parempiin suihin ne korut.

Liitu sai tänään "uuden sängyn". Tein sille makuuhuoneen nurkkaan vähän pehmeämmän pesän tyynyineen kaikkineen. Mieluinen tuntui olevan: se jopa nukkui siinä vähän aikaa ennen kuin rupesi syömään sitä. Sanomalehtipaperin lattioilla pitämisen mielekkyyttä olen tänään pohtinut. Liitu tekee kakat ulos paitsi silloin kuin kiukuttelee jostain. Pissat se tekee sekä sisälle että ulos - ja viis veisaa siitä, onko alla paperia vai ei. Kun paperit kerran lähinnä on hauskaa syötävää, niin onkohan niistä mainittavaa virkaa. Täytyy vähän pohtia tätä.

Liitu kasvaa ihan silmissä. Sen huomaa mm. siitä,  että se kiipeilee ja nousee sellaisiin paikkoihin, joihin ei viime viikolla vielä päässyt. Todellakin alkaa pian mielikuvitus loppua sen suhteen, mihin kaikkialle voin jemmata tossut, kylpyhuonetavarat ja makuuhuoneesta kaiken irtonaisen. Makuuhuoneen oven Liitu osaa avata ja kun olen kerran sattumoisin nähnyt miten se tapahtuu, voisin melkein sanoa ettei neitiä pidättelisi ketjut ja munalukkokaan menemästä makariin. Mitähän sitten kun se pystyy hyppäämään sänkyyn, sitten meillä on taas uutta hauskaa... Kylppäriä en voi sulkea koska koiruuksien ruokailu tapahtuu siellä + kyseisen oven takana on myös pissapaikka. Keittiöstä sentään sain hyvin eliminoitua kaiken irrallisen.

Nyt taitaa saapua loput perheestä kotiin joten lähdemme heiluttelemaan ukkeleille häntää tuonne ulko-ovelle. =)