Tänään oli merkillinen aamu. Heräsin herätyskellon soittoon. Vasta kun laitoin valot päälle, sängyn viereen tapsutteli häntäänsä heilutteleva koiru. Sen sijaan että olisi tapansa mukaan iskenyt hampaat kiinni silittämistä yrittävään käteen, hän tervehtikin nuolemalla! Tupatarkastus. Kahdet isot pissat paperilla, ei kakkoja. ??!! Olin niistä kakoista ihan varma, kun ei suostunut illalla ennen nukkumaan menoa tekemään niitä ulos. Ei mitään. Mentiin pihalle ja kaikki tarpeet tehtiin sinne.

Sittempä Liitu jäi yksin. Oli niinkin rankka yksinolo kuin mamin suihkussa käynti. Kylppärin ovi on pakko laittaa kiinni tai suihkussa on itseni lisäksi märkä pomppiva koira enkä välttämättä halua lisätä sitä aamurutiineihin. Kostoksi tästä hyytävästä hylkäämisestä neitokainen oli veivannut keittiön lattialle kunnon kakkaläjän kokoa lehmä. Kysymykseen "miksi teit kakan tähän" se vastasi minulle katseella josta oli pääteltävä vastaus: Mietipä sitä.

Iltapäivällä töistä tullessa oli keittiössä taas odottelemassa kakkakepponen: kaksi läjää kokoa lehmä. Olen pikkuhiljaa tullut siihen tulokseen, että Liitu pihtailee ulkona kakkimista että saa jemmattua sisuksiinsa tuommosen määrän kostokakkoja. Argh! No, illan ohjelmistoon lisättiin sitten lattianpesu ja olipas taasen hauskaa juosta mopin edessä ja örmiä sille.

Ihan lievää rauhoittumista on havaittavissa. Pientä riiviöintiä tai ainakin sen yritystä on toki havaittavissa, mutta mahdottomampaakin on neitiltä nähty. Treenattiin taas vähän istu- ja maahan -komentoja. Istu -komento ei tahtonut oikein sujua koska Liitu meni valmiiksi myös maahan. Mietti varmaan että sitähän sää seuraavaksi kuitenkin pyydät. Palkintoja herui vasta sitten kun malttoi istua hetken. Koiran ilmeestä oli taas pääteltävissä, että sen mielestä mä olen aika ärsyttävä tyyppi.

Nyt me tuossa juuri herättiin pikku päikkäreiltä. Luomesta on turvotus jo vähän laskenut ja silmä näyttää suht hyvältä. Sekä antibiootin että tippojen antaminen on sujunut hyvin. Kohta pikkuinen lenkki, sitten ruokaa, leikkiä (ja riiviöintiä) ja takaisin unten maille.