Juuri kun Liitu hieman rauhoittuu ja tottuu siihen ettei tarvitse olla yksin, koittaa arki ja maanantai. Voi sitä ilmettä kun kaikki muut lähtevät - ei voi toinen ymmärtää miksi ei pääse mukaan!

Speedy on Miehen mukana töissä. Olemme jo hetkiksi jättäneet koirat kahdestaan kotiin mutta jälki on ollut sellaista, ettei ihan koko päivää vielä voi ajatellakaan... Iso poika osaa avata eteisen oven josta seuraa se, että pieni koira on aina kantanut sieltä kengät ja muun irtaimen pitkin asuntoa ja järsinyt niitä. Järsittäviksi kelpaavat myös henkareissa roikkuvien takkien hihat, takkien vyöt tai ihan vaan helmat, mihin nyt milloinkin sattuu ylettymään. Täysin idioottivarmaksi eteistä ei ikävä kyllä saa joskin jonkinlainen "ovisysteemi" meillä nyt naulakkoon on suunnitteilla.

Eilen käytiin taasen pienellä autoajelulla koirat mukana. Liitu-parka ei kestä ollenkaan pikkuteitä ja taas sai Mies olla siivoamassa pukluja autosta. Toinen oli ihan reppana antennikorvineen - ne todellakin on antennikorvat. Liitun mielenliikkeistä riippuen ne ovat joko pystyssä tai luimussa tai sitten toinen pystyssä ja toinen luimussa. Välillä sojottavat molemmat suoraan sivuille tai läpsyttävät ja pyörivät miten sattuu. Hassun näköistä.

Pentukurssin alku lähestyy ja sitä innolla odotamme!!