Liitulla on kolme lempileikkiä yli kaiken - siis jos unohdetaan ison koirun kanssa peuhaaminen joka hakkaa kaikki muut toiminnot mennen tullen.

1. "Mami vie sun pallon" -leikki. Homman jujuna on se, että Liitu riepottaa resusta tennispalloa ympäri kämppää ja minä "juoksen" sen perässä kädet oikosenaan ja möreällä äänellä huutelen että "mami vie sun pallon". Kymmenisen minuuttia heilutaan asuntoa ympäri jonka jälkeen "mami vie koko koiran" - istun lattialle, kaappaan Liitun syliini ja vien sen pallon. Sen jälkeen heittelen palloa, Liitu hakee ja tuo sen takasin, taas heitän, Liitu hakee... Jee.

2. Mustekala. Viime viikolla ostin Liitulle muovisen mustekalan, jossa on kädensija ja narusta tehdyt lonkerot. Sen huiskuttaminen edestakaisin saa aikaiseksi lähestulkoon yhtä hurmoshenkisen fiilingin kuin mopin heiluttaminen lattialla.

3. Speedyn karvojen "alistaminen". Isolta pojalta lähtee tupottain karvoja joten niitä sitten löytyy pihalta ja ylipäätään pitkin nurkkia. Liitusta onkin hauskaa ulkona ottaa karvatuppo hampaisiinsa ja retuutella sitä ympäri pihaa.

Tänään laitoin eteisen ja keittiön matot takaisin paikoilleen, ovat olleet evakossa Liitun tulosta lähtien. Ainakaan ensimmäisen tunnin aikana mitään kolmesta säännöstä ei ole rikottu: 1. Mattoja ei syödä. 2. Matolle ei pissitä. 3. Matolle ei kakita. Näyttää jo melkein lupaavalta. =)