Lauantaina olimme Liitun kanssa eläinlääkärillä pitkän tovin. Saimme hoito-ohjeita ripuliin ja suolistoruokaa. Rokotus jäi nyt tällä erää saamatta.

Lauantaipäivänä Liitu vielä ripuloi, mutta sunnuntaina näytti jo huomattavasti paremmalta - paitsi Speedy, joka sitten sairastui sunnuntaina. Onneksi oli hoito-ohjeet, maitohappobakteerit ja muut valmiiksi olemassa, joten piimäpaasto aloitettiin saman tien ja ilmeisesti siksi myös pahimmalta sotkulta vältyttiin.

Maanantaina oli ilon ja onnen hetki, kun Liitu iltapäivän lenkillä teki pitkästä aikaa pökäleen! Kiljuin onnessani Liitulle että "jee, meillä on pökäleeee!" - vastaantulijat katsoivat sen verran vinoon että katsoin tarpeelliseksi selvittää että koiralla on ollut ripuli ja nyt se teki ensimmäisen kiinteän kakkan pitkään aikaan.

Speedykin oli jo maanantai-iltana paranemaan päin, väsynyt pappa kuitenkin vielä vähän on. Liitu on selvästi turhautunut kun kaveri ei jaksa leikkiä eikä ole mitään tekemistä - täytyy sitten taas riiviöidä.

Liitulle on ilmaantunut uusi piirre. Kun se syö, se ei päästä Speedyä lähellekään ruokakuppiaan. Aiemmin sitä ei juurikaan kiinnostanut mitä tai ketä ympärillä pyöri, mutta nyt jos Speedy menee liian lähelle, neiti alkaa irvistelemään ja örisemään. Tai murinaa se kai yrittää olla mutta... Erityisen mustasukkaisesti Liitu käyttäytyi saadessaan A-piimä / maitohappobakteeri -coctailia... Mahtoi olla herkkua..!