Kävimme vielä ennen Liitun hoitoviikonloppua Speedyllä ja miehellä. Jos oli muutamaa päivää aiemmin ollut koirien kohtaaminen rauhallinen, sitä ei ollut kohtaaminen osa 2... Nyt näytti Speedy, kenen reviirillä tällä kerralla ollaan... =) Miehen naapurit katsoivat kauhuissaan kun Speedy veti valtavaa ravia kohti Liitua, sitten alkoi pyöriminen ja myllääminen örinällä säestettynä... Miehen kanssa todettiin vain, että nämä ovat vanhoja tuttuja, tämmöstä se oli kaksi vuotta, nou hätä. =)Viikonloppu oli kuitenkin sujunut oikein mukavasti, ellei lukuun oteta menetettyä nurmikkoa miehen pihassa.

Ja kun jälleen tuli perjantai, alkoi taas pakkauspuuhat. Liitu katseli sohvalta pää kallellaan, että taas se pakkaa. Minun ruuatkin, kupin, lelun.. ??!! Ja keltaisen liivin - haa, mökille siis!

1774643.jpg
Voi onni ja autuus! Saan olla vapaana ja sitten löytyi vielä edelliskerralta jäänyt luu!

Välillä neiti livahti vähän omille teilleen hippaloimaan. Ehdin jo hieman huhuilla, kunnes rannasta kuului valtava polske! Ei voi olla totta - menikö Liitu muka uimaan??!! Ok, oli kyllä kuuma päivä, mutta että LIITU UI! ??

No ei sentään. =) Tassujen alla täytyy olla kova maa, aina. Siellä se vedessä juoksi rantaa edestakaisin. Välillä piti pysähtyä tuijottamaan kuikkaa, joka kellui metrin päässä ja tuijotteli takaisin.

1774645.jpg

1774644.jpg

Lauantaina ryhdyttiin laiturinrakennuspuuhiin. Tai no, setäni sen laiturin oli rakentanut ja yhdessä jäi tehtäväksi lähinnä sen uittaminen oikeaan rantaan ja sen kasaaminen. Liitu osallistui touhuun aktiivisesti, kunnes tapahtui ihan outoja!

1774650.jpg

Liitu hyppäsi tyytyväisenä rannassa laiturin toisen puoliskon päälle. Meni kotvanen ennenkuin se tajusi, että WTF??!! TÄMÄHÄN LIIKKUU!!! Sitten rupes jännittämään...

1774651.jpg
Hetkinen... Ööh?

1774653.jpg
Eikä tämä pääty näytä yhtään sen paremmalta. Mites mä nyt tänne jouduin...

1774654.jpg
Jos hyppäis tästä tuonne veteen... No ei nyt sentään kyllä, jotain rajaa...

1774655.jpg
En mä kyllä tiedä mitkä ne vaihtoehdotkaan toisaalta on...

1774657.jpg
Pah mä edes kastunut! Tassutkin yltää pohjaan! Pitäiskö kokeilla uudelleen...

Valmis laituri, wuhuu!!! Mahdoton tehtävä: ota laiturista kuva, jossa ei näy koiraa. Ei onnistu. Liitun laituri =)

1774659.jpg

1774661.jpg