Liitun kakkarytmi on sekaisin. Läjä tulee milloin tahansa ja mikä kurjinta, mihin tahansa. Onneksi sentään aina näkösälle eikä jemmaan sohvan taakse tai sängyn alle! Perjantai-iltana meinasi olla huumori koetuksella kun vuoronperään Miehen kanssa päivystettiin ulkona - kaikesta näki että Liitulla on hätä, mutta toista tuntia meni ennenkuin asiat vihdoin saatiin tehtyä ulkona. Oli kyllä oikea show: toinen päivysti koiran kanssa ulkona ja toinen imuroi / pesi lattioita lahkeet liekeissä. Sitten taas vaihto ja sama toisinpäin. Pääasia tietysti että asunto saatiin siivottua ja koira kakatettua. =) Pissa tulee vielä useasti sisälle, mutta samalla myös entistä useammin samaan paikkaan paperille. Jee!

Eilen Liitu sai madotuksen. Se sujuikin helposti, koska Liitu nuoli lääkkeen suoraan sormista. Tyttö on kyllä kova syömään - ja ihan mitä tahansa...

Onneksi pakkaset on hellittäneet niin, että olemme voineet olla jo enemmän ulkona ja tehdä parempia lenkkejä. Liitukaan ei enää hötkyile lenkeillä niin kovin; joka kerta uskalletaan mennä vähän pidemmälle ja tänään saatiin aikaiseksi historian toiset hihnakakat. Liitu on edelleen aika arka lenkeillä; ei kauhean innokkaasti tutki mitään tai pyri mihinkään. Pysähtyy vähän väliä katsomaan taluttajaansa, että vieläkö muka pitää kävellä... Kun lenkkeily sitten tosiaankin riittää, Liitu kääntyy kannoillaan ja koettaa koikkia kuin jänis eteenpäin. Siinä vaiheessa tietää että nyt riitti, kotiin heti äkkiä nyt!

Pikkuinen on taas kasvanut ihan silmissä. Huomenna on punnituspäivä joten saa nähdä miten paljon elopainoa on viikon aikana kehittynyt. Haaveissa tietysti olisi saada se säkäkin mitattua, mutta... No, sekin haave varmaan toteutuu sitten joskus.

Tänään treenattiin maahan -käskyä. Kolme kertaa meni ihan mallikkaasti joten siitä se lähtee! Vielä Liitulla ei riitä kärsivällisyys kovin ihmeelliseen prässiin joten pikkuhiljaa ja vähän kerrassaan eteenpäin. Paras hetki on kun näkee Liitun nukkuvan sohvalla täysin rentoutuneena - onnellisen näköinen koiru. =)