Liitu on jo NIIIIN iso tyttö. Ikää tullut jo 1,5 vuotta ja toiset juoksutkin menivät jo. Kolmansia ei sitten enää nähdäkään, koska Liitu leikataan.

Kun yksi vuodenkierto on jo nähty, uudet ja ihmeelliset asiat käyvät entistä vähemmäksi. Liitu ei enää kasva, mutta oppii kyllä uusia asioita. Hän on jopa rauhoittunut..! Lenkillä toisten koirien ohittaminen, sivulla kulkeminen ja seuraaminen menevät pääsääntöisesti hyvin. Muutaman tietyn koiran ohituksessa on edelleen ongelmia - ja kun vastaan tulee parhaat kaverit Konsta ja Leka, niin sitten ei auta kyllä minkään!!!

Mattojakin voi pitää lattialla (ainakin taas toistaiseksi). Mikään nimittäin ei ole vähään aikaan kadonnut koiran kitaan työpäivän aikana. JIPPII!!!

Tässä vähän muistoja kevättalvelta:

658562.jpg
Käytiin tervehtimässä "identtistä kaksosta" Nemoa. Hieno poika on hänestäkin tullut. Nemo on tämä etummainen huiskahäntä, Liitu tuo ruskeampi versio.

658570.jpg
Nemo oli saanut juuri edellispäivänä uuden kaverin. Toinen on vielä NIIIIN pieni ja katselee vain ihmeissään, että ovatpa nuo isot pelottavia...

658577.jpg

Puuuhhh... Ei jaksa....