Vuosi 2010 on alkanut siinä mielessä mukavasti, että Liitu on saanut viettää monta päivää rakkaan Speedyn kanssa. Ensin Speedy tuli pienelle lomalle meidän luokse, ja sitten oli taas Liitun vuoro lomailla Speedyllä. Aika normi meininki:

 

Rouskis rouskis, vein Speedyltä luun...

 

Pah, toi ipana vie TAAS kaikki MUN herkut. Ei paljoo hymyilytä...

 

Onneksi touhut vielä hymyksikin muuttuivat, kun ensin vähän leikittiin ja hippaloitiin yhdessä. Molemmilla on pienen peuhaamisen jälkeen aika maireat ilmeet.

 

Ruoka-aika lähestyy! Päivystävät Nenäkoirat asemissa!

 

Kun on kerrankin ollut kunnon talvi myös täällä eteläisessä Suomessa, on ollut myös kunnon talviriemua:

 

Tällä hetkellä meillä on vähän apaattiset tunnelmat kuitenkin, ja toivon kovasti että kaikki pitäisivät peukkuja ja olisivat hengessä mukana... Speedy-papparainen kävi rokotuksella 12.1.2010, ja tarkastuksessa tuli epäilystä, että Speedyn terveydessä voi olla ongelmia. Olemme viisaampia tulevana tiistaina, mutta toivotaan nyt oikein oikein kovasti, ettei rakkaalla papparaisella ole mitään vakavaa. Tokihan vanhuksilla on kaikenlaisia vanhuuden vaivoja, joten toivotaan ettei meidän vanhukseltakaan mitään sen isompaa löytyisi. Epätietoisuus on tosi raskasta, ja huoli toisesta on suuri. Joten kaikki koira- ja ihmiskaverit: tassut ja peukut pystyyn!