Yö meni rauhallisesti mutta aamulla oli taas sama vanha meno Liitulla päällä. Hyppy-murina- hännänheilutus - hampaat - hyppy - murina... Speedy-parka luikki pitkin seiniä sen näkösenä että edelleen odotti jotain kauheaa rangaistusta tulevaksi. Kun Liitu meni lähelle, heilutti iso poika sille alistuneesti häntäänsä ja koetti hoivata ja nuolla. Kaiketi Liitukin sitten ymmärsi että nyt ei taida olla ihan leikkihetki, tyytyi lopulta vain kävelemään toisen perässä ja välillä haastaa leikkiin. Selvästi rauhallisemmat oli otteet kuin aikaisemmin.

Päivällä käväsin kotosalla katsomassa että täällä ollaan ok. Jos ei kilon kakkakönttiä eteisen lattialla oteta huomioon, kaikki oli ok..! Työkaverini, "koirankasvatusguruni" oli mukana, tuli Liitua tervehtimään ensimmäisen kerran ja sanoi, että varsin lupaavalta pennulta vaikuttaa. Hyvin otti kaveriinkin kontaktia ja uskoi puhetta. !!??

Ilmeisesti päivällinen käynti oli mukavasti katkaissut yksin oloa, koska kotiin tullessa ei ollut edes pissoja lattialla. Silmäkin näytti ehkä vähän paremmalta. Ruokahetki, hyvin maistui sapuskat ja seassa ollut antibioottikin, hyvä hyvä! Pikku lenkki (tänään ei taas oltu oikeen lenkkeilytuulella, ollaan hienoja neitejä --> satoi lunta, yök!), vähän pyörimistä omalla pihalla, kakkat ulos ja sitten sisälle lämpimään.

Treenattiin vähän taasen maahan -komentoa ja JEE!!!! LIITU OSAA MENNÄ KÄSKYSTÄ MAAHAN!!! Istuu ensin ihan nätisti, yrittää sitten vähän aikaa heilutella häntää ja möristä, mutta käy kuin käykin maahan, kerta kerralta vähemmällä mörinällä ja heilumisella. JEE!!! Ihana pikku Liitu!

Nyt on taas telmitty ja on unen hetki omassa pesässä makuuhuoneen nurkassa.  Hyvin se haavansa kanssa on, yhtään ei ole koettanut raapsutella tai käpälöidä sitä. Naisellisia piirteitä näyttää Liitussa sen verran olevan, että valokuvaa on vaikea saada - vaikka mitä teen, niin neitokainen kääntää jatkuvasti vaan ehjää puolta itsestään kameralle ja on sen näköinen, että tarviiko mua nyt tässä kunnossa kuvata... Tytöt on tyttöjä!