Liitulla oli aktiivinen sunnuntai. Ensin kävimme piiiitkällä aamulenkillä joka tehtiin osin juosten. Kun kotona oli vielä vähän leikitty ja pikkuisen levähdetty, soitti naapurin Eve ja kyseli, saisiko viedä Liitua lenkille. Ja taas neiti pääsi hölkkäilemään!

Illaksi oli odotettavissa jotakin oikein mukavaa... Kohta nähdään Speedy ja papi!

1729165.jpg
Nuuh nuuh... Speedy ja papi, missä?

1729160.jpg
Tuoltako ne tulee? Ei näy ketään...

1729162.jpg
Höh, eikö ketään tulekaan? Mami?

Kun sitten tuttu auto kaarsi pihaan ja mies astui autosta ulos, alkoi sellainen hännänheilutus, ettei epäilystäkään siitä etteikö olisi kaivattu ja vielä tunnettu kuka tulee! Olihan edellisestä tapaamisesta kuitenkin jo jonkin verran aikaa. Sitten haettiin autosta Herra Speedy...

1729166.jpg
Mun veikka! Wuhuu!

Liitu oli aivan lieskoissaan Speedystä ja juoksenteli papparaista ympäri möristen ja haukahdellen. Speedyä kiinnosti enemmän pihan hajut - täällä on ihan selvästi ollut joku... Taisi naapurin Miro vielä tuoksahtaa nenään. Innostuihan se sitten papparainenkin ja tuttu huuto raikasi pihalla: "Liitu! Älä kiusaa Speedyä!" "Hei, nyt molemmat, rauhottukaa!!!"

1729163.jpg
Vanhaan malliin suoritettiin myös paritalokyttäystä. Huomatkaa Liitun ilme =)

1729167.jpg
Liitun piti vähän elvistellä Speedylle. Kun talon ohi kulki koira, Liitu päästi hirmuisen rähäkän, siis "haukkui". Speedy vain katseli ja heilutteli häntää...

1729161.jpg
Välillä piti mennä papin jalkoihin turvaan kun Liitun riiviöinti yltyi vähän överimittoihin...

1729168.jpg
Hieno Speedy-poika =)

Kun mies ja Speedy tekivät lähtöä, Liitu ryhtyi mököttämään. Sen ilmeestä näki niin selvästi, että tämä nyt ei ole yhtään hyvä juttu että lähdette... Mutta Liitulle onkin luvassa yllätys jo heti muutaman päivän päästä: hän menee viikonloppuhoitoon miehelle ja Speedylle =)))